Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Ester og Erik lys

Hos ester & Erik er det gamle lyshåndværk stadig i centrum i produktionen. Men i dag suppleres det af en robot, der kan montere vægen på vores rammer med en teknik, der fuldstændig modsvarer den, vi brugte, da vægerne blev spændt i hånden. Det har givet os helt nye muligheder for at følge med kundernes behov og ekspandere på eksportmarkedet.

For at få den helt rette form dyppes et råt stagelys 24-25 gange i varm paraffin afhængig af årstid og rummets temperatur, hvilket tager 4-5 timer. Efter at have kølet af i 2 timer, bliver lyset farvet og eventuelt lakeret, hvorefter det tørrer igen, inden det hærder i 24 timer for så at blive pakket og sendt ud til vores kunder. Alle lys håndpakkes nænsomt i FSC-certificeret emballage. Enten direkte på vores ikoniske lysramme eller i æsker, hvor lysene pakkes i silkepapir med ekstra skumbeskyttelse imellem de lakerede lys, så de ikke bliver ridsede.

Alle vores lys kvalitetstjekkes desuden i hver eneste produktionsfase, så vi sikrer, at både ramme, voks, farve, lak og pakning lever op til vores høje kvalitetskrav og tilsammen giver et fuldendt lys.

Kun sådan kan vi være de bedste til det, vi gør.

30,-